Μαρία Κούρτη |
ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
ΥΛΙΚΑ4 ντοματες σε κυβακια
2 μεγαλα κρεμμυδια ψιλοκομμενα
1/2 ματσακι μαιντανο
λιγο φρεσκο δυοσμο
1 κ.γλ. ριγανη
1 αυγο
3 κ.σ. τυρι λαιτ τριμμενο
3 κ.σ. ανθοτυρο η φετα
αλατι - πιπερι
5 κ.σ. τριμμενη φρυγανια σικαλεως ή καλαμποκαλευρο
Συνοδευονται με σως γιαουρτι-δυοσμο-αλατι-μαιντανο-λαδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.