Υλικά
Για τη σοκολατα :
- 250γρ. Εβαπορε λαιτ
- 250 νερο
- 10γρ ζελατινη
- 1 βανιλια
- 1κσ κακαο
- 1κσ στεβια ή 2 αναλογως τα γουστα
- 1/2 μπανάνα
Για τη φραουλα:
- 1 ζελέ φράουλα
- 1 γιαούρτι 2%
- λίγη στεβια για να γλυκάνει
- 1/2 μπανάνα
Εκτέλεση
Για τη σοκολάτα
Ακολουθούμε τις οδηγίες που έχει η ζελατίνη. Όταν κρυώσει αρκετό προσθέτουμε και την μπανάνα Το βάζουμε να πήξει.
Για τη φραουλα:
1 ζελέ φράουλα όπως το φτιάχνουμε κανονικά, όταν ψιλοκρύωσε πρόσθεσα Το γιαούρτι την στεβια για να γλυκάνει και την υπόλοιπη μπανάνα. Το πρόσθεσα στο άλλο αφού είχε πήξει. Όντως ο συνδυασμός τέλειος, σούπερ γεύση!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.