Μαρία Κούρτη |
ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ-ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΚΕΤΑ Η ΜΕ ΠΙΤΕΣ ΟΛΙΚΗΣ
ΥΛΙΚΑ - 12 ξυλακια για σουβλακι - 1 συσκευασια μανιταρια
ασπρα-αλατι-πιπερι-2 κ.σ. ελαιολαδο-λιγο δενδρολιβανο-μια πρεζα κιμινο-1
κ.σ.ξυδι μπαλσαμικο-1 κ.σ. μουσταρδα-λιγα ντοματινια-1 πιπερια-2
κρεμμυδια-1 κολοκυθακι( ή νερο ) 1 κ.γλ αλατι-1 φακελακι ξηρη μαγια—ελαχιστη ρίγανη ή παπρικα
κοβουμε στη μεση τα μανιταρια και τα ντοματινια και σε φετες ολα τα υπολοιπα λαχανικα.
Τα ριχνουμε μεσα στη σως ανακατευουμε και τα αφηνουμε να μαριναριστουν για 1/2 ωρα.
Τα βαζουμε σε ταψακι ριχνοντας απο πανω οση σως εχει μεινει και τα χύνουμε στο γκριλ γυρνώντας και απο της 2 μεριες να ψηθουν καλα
Φτιαχνουμε πιτακια λεπτα και στρογγυλα τα αφηνουμε 1 ωρα να φουσκωσουν και σε αντικολλητικό τηγανι αφου εχει κάψει βαζουμε μια-μια τις πιτες για 1 λεπτο απο την καθε μερια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.