Τώρα θα ετοιμάσουμε την κρέμα Μόκα
Βάζουμε
στο μίξερ την φυτική κρέμα παγωμένη και αρχίζουμε να χτυπάμε στο δυνατό
ρίχνοντας αργά-αργά το εβαπορέ και τέλος την υγρή στέβια και το Νες
καφέ
Σε 3 λεπτά θα έχουμε μια υπέροχη αφράτη σαντιγί με γεύση Μόκα!!
Την αδειάζουμε στην φόρμα και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα
Ας ετοιμάσουμε την πιο ωραία γκανάζ που σας έχω μάθει να φτιάχνουμε
Σε ενα κατσαρολάκι βάζουμε το εβαπορέ να κάψει σχεδόν, το αποσύρουμε και ρίχνουμε μέσα την σοκολάτα με στέβια
Ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά εως να λιώσει εντελώς ολη η σοκολάτα
Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και περιχύνουμε την τούρτα μας ( ακόμα δεν έχουμε βγάλει το στεφάνι)
Ξανά στο ψυγείο για 5 ώρες (καλύτερα όλη νύχτα)
Με ενα μαχαιράκι ξεκολλάμε γύρω-γύρω την τούρτα μας, ξεκουμπώνουμε το στεφάνι και....ΒΟΥΑΛΑ !!!!!!!!!!
Υπέροχη τούρτα Μόκα με ωμοφαγική νόστιμη βάση και όλα αυτά με ΣΤΕΒΙΑ !!!
Όπου την κέρασα, όποιος δοκίμασε κανένας δεν πίστευε ότι είναι με στέβια
ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.