1 κ.γλ.κανελα
3 κ.σ. λαδι
500γρ γιαούρτι 2% λιπαρά
Βραζουμε το νερο και προσθετουμε το λαδι— γλυκαντικο— κανελα— γαριφαλο— κακαο.
Ανακατεύουμε πολύ καλα και τελος βαζουμε την αλεσμένη βρωμη.
Με αυτο το ζυμαρακι ντυνουμε την ταρτιερα βαση και πλαινα.
Ψηνουμε για 10 λεπτα 200 αερα και αφηνουμε να κρυωση.
Ζεστενουμε πολυ το γαλα και ριχνουμε το μειγμα ζελατινης ανακατευοντας πολυ καλα.
Σε ενα μπωλ βαζουμε γιαουρτι— ξυσμα κ χυμο λεμονι— στεβια και το μειγμα γαλα ζελατινη
Ανακατευουμε με συρμα να αφρατεψει και το αδειαζουνε στην ψημενη βαση της ταρτας.
Βαζουμε στο ψυγειο και σε 2— 3 ωρες ειναι ετοιμο!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.