Mirela Bejleri |
Για 2η φάση
Συνταγή :Μιρέλα Μπελτζέρη
Υλικά:
- 450 γραμμάρια αλ. Ντινκελ
- 120 γραμμάρια χαρουπάλευρο
- 80 γραμμάρια λιναρόσπορο κοπανισμένο
- 2 κ.σ παπαρουνόσπορο
- 2κ.σ ελαιόλαδο
- 1κ.σ ξίδι
- 400ml νερό
- 30 γραμμάρια νωπή μαγιά
- λίγες σταγόνες στέβια
- 1 κ.γ. αλάτι
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε καλά το ψωμάκι μας και αφήνουμε να φουσκώσει το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μεχρι να ροδίσει περίπου 30'
Πολύ νόστιμο !!!Δοκιμάστε το !!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.