|
Συνταγή Μαρία Κούρτη |
ΖΕΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΛΑΙΤ
για όλες τις φάσεις
ΥΛΙΚΑ
1 Σοκολατούχο γάλα Protein Dark Choco Milko Δέλτα (500ml)
20 γρ ζελατίνη ( 4 φύλλα ζελατινης των 5γρ ή 10 φύλλα των 2 γρ το καθένα
λίγες σταγόνες υγρή στέβια ή 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη eleven 11 με άρωμα πραλίνα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τα φύλλα σε 1 κουπα κρυο νερο και τα αφήνουμε για 3 λεπτά.
Βάζουμε σε κατσαρολα το γάλα με την στεβια να ζεσταθεί καλά αλλα ΟΧΙ να βράσει.
Στύβουμε τα μουλιασμένα φυλλα ζελατινης και τα ριχνουμε στο ζεστο γάλα
Ανακατευουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ αφηνουμε μιση ωρα να κρυωση και το
βαζουμε σε φορμα.
Αφηνουμε στο ψυγειο αρκετες ωρες να παγωσει και να
σφιξει.
Ευκολο νοστιμο ελαφρυ και πολυ αγαπημενο γλυκακι για μικρους και
μεγαλους!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.