ΠΑΓΩΤΟ ΞΥΛΑΚΙ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ & ΣΤΕΒΙΑ
ΓΙΑ 1η ΣΥΝΕΧΙΖΌΜΕΝΗ ΚΑΙ 2η ΦΑΣΗ
ΣΥΝΤΑΓΗ:ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΤΗ
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
- 250 γρ φυτική κρέμα γάλακτος (στο σιδερένιο κουτί)
- 200 γρ φρέσκο άπαχο γάλα
- 2 βανίλιες
- 1 κ.γλ ( 45 ) σταγόνες υγρή στεβια σε αναλογία 1:4 ή 23 σταγόνες υγρή στεβια σε αναλογία 1:2
- Μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη
Χτυπάμε στο μίξερ την παγωμένη κρέμα γάλακτος μαζί με το γάλα ,τις σταγόνες στέβια και τις βανίλιες για 1 λεπτό
Προσθέτουμε το παγωμένο γιαούρτι συνεχίζοντας το χτύπημα για λίγο ακόμα
Παίρνουμε τις θήκες για παγωτάκια ( αν δεν έχουμε κανένα πρόβλημα!! την ίδια δουλειά κάνουν και τα πλαστικά ποτηράκια του καφέ )
Ρίχνουμε κουταλιές μείγμα γιαουρτιού και μικρές ποσότητες μαρμελάδας εναλλάξ
Βάζουμε στην κατάψυξη για 5 ώρες και μετά απολαμβάνουμε υπέροχο υγιεινό παγωτό ξυλάκι!!
👄👄Αυτό είναι σε κυπελάκι πλαστικό !!
Εύκολο,γρήγορο υπέροχο παγωτό που μπορούμε να παίξουμε με τις γεύσεις μαρμελάδας που θα επιλέξουμε να βάλουμε!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.