Συνταγή ΕΛΕΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑ
Για όλες τις φάσεις
ΥΛΙΚΑ
2 αυγά,
2 κ.σ γιαούρτι,
1 κ.σ ΜΙΧ 1,
2 κ.σ ίνες μπαμπού,
λίγο αλάτι,
2 κ.σ ελαιόλαδο η λάδι καρύδας,
μια πρέζα ρίγανη κατά προτίμηση.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε την τοστιέρα να ζεσταθεί στο maximum , βάζουμε λαδόκολλα και απλώνουμε το μείγμα στην λαδόκολλα.
Βάζουμε απο πάνω άλλο ένα κομμάτι λαδόκολλα, κλείνουμε την τοστιέρα και ψήνουμε!!
Γεμίστε με ότι επιτρέπεται ανάλογα την φάση σας, και φάτε το ΟΛΟ και όλες τις ώρες!!
Αν γεμίσετε με αλλαντικό και λαχανικά, βάλτε τριμμένο τυρί
2 κσ στην ζύμη, πάντα σύμφωνα με τη φάση σας γίνεται τέλειο!!
Η βασική συνταγή ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΕΚΔΟΧΗ
Ας το έχουμε και σε γλυκιά εκδοχή!!
Απο την βασική συνταγή αφαίρεσα το αλάτι κι έβαλα 40 σταγόνες υγρή στέβια, κι αντί για 2 αυγά έβαλα 4 ασπράδια, πρόσθεσα 1κ.σ κακάο κι άλλη μια γιαούρτι, σύνολο 3 κσ γιαούρτι, και λίγη βανίλια!!
Τα υπόλοιπα υλικά και τρόπος ψησίματος, ίδιος.
Γαρνίρετε με ότι σας αρέσει κι απολαύστε το!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.