Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)


Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή απο το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!! Δεν είμαστε διαιτολόγοι-διατροφολόγοι αλλά απο προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΜΑΣ (Διατροφή & νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που έχει βοηθήσει πολλούς να απαλλαγούν απο το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδιασμούς τροφών σε 3 φάσεις..Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..Παράλληλα μοιραζόμαστε υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!

Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018

Κρύα πουτίγκα καρότου με καρύδα και στέβια!!Ένα νηστίσιμο γλυκάκι για Β φάση

Συνταγούλα για ένα μικρό πυρέξ ή ταψάκι έτσι όπως βγαίνει στο τέλος..θα δείτε..


Από την φίλη    Crysoula Malektsidi

Υλικά:

600 γρ καρότα 
6 γεμάτες κουταλιές κορν φλάουρ
25 σταγόνες υγρής στέβια( δοκιμάστε κατά τα γούστα σας)
1-2  βανίλιες και μια φλούδα λεμονιού (χωρίς το άσπρο μέρος)
Μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού
1 κουταλιά λάδι καρύδας ( προεραιτικά)
1 σακκουλάκι τριμμένη καρύδα
5 φλυτζάνια του τσαγιού νερό γεμάτα


Εκτέλεση:

Κόβουμε χοντρές ροδέλες τα καρότα, ρίχνουμε και το νερό και βράζουμε ώσπου να μαλακώσουν. Πολτοποιούμε στο μούλτι τα καρότα σιγά σιγά μαζί με το νερό που έβρασαν. Βάζουμε τον πολτό καρότου πίσω στην κατσαρόλα και προσθέτουμε την στέβια το κορν φλάουρ διαλυμένο σε λίγο κρύο νερό την φλούδα λεμονιού και τις βανίλιες. Μόλις πήξει η κρέμα αν θέλουμε βάζουμε το λάδι καρύδας και τον χυμό. Στρώνουμε το μίγμα σε ένα μεγάλο ταψί και περιμένουμε να κρυώσει καλά. Εγω το βάζω στο ψυγείο. Χρησιμοποιούμε τέσσερις στρώσεις κόβοντας τέσσερα κομμάτια και τοποθετώντας τα το ένα πάνω στο άλλο αφού πρώτα ρίξουμε στο ενδιάμεσο μπόλικη καρύδα! Αν θέλετε βάζετε και ξηρούς καρπούς,κανέλα, ακόμα και φυτική κρέμα ή κρέμα καρύδας. Τέλος στην κορυφή λίγο καρύδα πάλι, και λίγο αγαύη την ώρα που το σερβίρουμε.
Φυσικά δίπλα τα σοκολατάκια της Μαρίας μας γιατί καλό το καρότο αλλά σαν τη σοκολάτα δεν...!!!!



Παραλλαγή αφήνετε την κρέμα να κρυώσει και ρίχνετε όσο ινδοκάρυδο χρειάζεται για να πλάθεται σε μπαλάκια και ξανατυλίγεται σε ινδοκάρυδο !!
Τέλειο νηστίσιμο γλυκάκι!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

header-menu

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...