Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

ΑΣΠΡΟΣ ΤΑΡΑΜΑΣ


Υλικά :


150γρ λευκός ταραμάς ή κόκκινος
1 λίτρο ελαιόλαδο ελαφρύ
2-3 λεμόνια
 παγωμένο νερό όσο χρειαστεί μέχρι να πετύχουμε την υφή που θέλουμε ρίχνουμε λίγο λίγο!




Εκτέλεση:

 Βάζουμε σε ένα  σουρωτήρι τον ταραμά και τον ξεβγάζουμε  λίγο κάτω από την βρύση τον βάζουμε  σε ένα μπολ  με τον  χυμό από τα 2 λεμόνια  και  χτυπάμε λίγο με το ραβδομπλέντερ
Αν δεν έχουμε ραβδομπλέντερ γίνεται και με το απλό  μίξερ. Μετα προσθέτουμε σιγά σιγά το λάδι με
ροή κλωστής μέχρι να το πάρει όλο.
Στο τέλος η βάζουμε   σιγά σιγά και το παγωμένο νερό όσο χρειαστεί μέχρι να πάρει την υφή που θέλουμε δοκιμάζουμε και  αν χρειαστεί προσθέτουμε και το  3ο λεμόνι .

Καλή σαρακοστή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.