Υλικά :
150γρ λευκός ταραμάς ή κόκκινος
1 λίτρο ελαιόλαδο ελαφρύ
2-3 λεμόνια
παγωμένο νερό όσο χρειαστεί μέχρι να πετύχουμε την υφή που θέλουμε ρίχνουμε λίγο λίγο!
Βάζουμε σε ένα σουρωτήρι τον ταραμά και τον ξεβγάζουμε λίγο κάτω από την βρύση τον βάζουμε σε ένα μπολ με τον χυμό από τα 2 λεμόνια και χτυπάμε λίγο με το ραβδομπλέντερ
Αν δεν έχουμε ραβδομπλέντερ γίνεται και με το απλό μίξερ. Μετα προσθέτουμε σιγά σιγά το λάδι με
ροή κλωστής μέχρι να το πάρει όλο.
Στο τέλος η βάζουμε σιγά σιγά και το παγωμένο νερό όσο χρειαστεί μέχρι να πάρει την υφή που θέλουμε δοκιμάζουμε και αν χρειαστεί προσθέτουμε και το 3ο λεμόνι .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.