Υλικά:
2 αυγά
1/2 κούπα ασπράδι παστεριωμένο
4 κ.σ.σκόνη γάλα
4κ.σε.σκονη ασπράδι
1κ.σ.mix 2
1κ.σ.γεμάτη κορν φλάουερ ή κόμι γκουάρ
αλάτι.
Εκτέλεση:
Αναβω τον φουρνο στους 160 αερα .Με τον αυγοδαρτη σε μπολ χτυπάω καλά αυγά, ασπράδι και λίγο αλάτι ρίχνω τις σκόνες, βάζω στην λαμαρίνα του φούρνου λαδόκολλα και ρίχνω το μείγμα,να είναι όσο πιο ισοπαχο γίνεται.Ψηνω περίπου 10-12 ' ανάλογα με τον φούρνο σας.Αφου ψηθεί και κρυώσει ( εγώ δεν περίμενα ήθελα να δω αν αγαπήθηκαν πάλι λαδόκολλα και υλικό) βγάζω το χαρτί τυλιγω σε ρολό και κόβω σε ψιλά κομμάτια σαν σπαγγέτι,βράζω νερό με μισό κνορ και ρίχνω για 3 λεπτά, στραγγίζω με μεγάλη προσοχή.εγω έριξα από πάνω μια απλή σάλτσα ντομάτας και ζεμυθα,την επόμενη φορά θα κάνω καρμπονάρα με την κρέμα γάλακτος την κυρίας Κούρτη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.