1 κούπα ελαιόλαδο
1\2 κούπα χυμό πορτοκαλιού
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
1 φακελάκι μπεικιν
1κ.γ. κανέλα
1 κούπα στέβια 1:1 ή 1 κούπα ζάχαρη καρύδας ή 1\3 κούπας στέβια 1:3
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ και χτυπάμε 4 λεπτά με το μίξερ ψήνουμε στους 175 βαθμούς στις αντιστάσεις για 1 ώρα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.