ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΜΕ ΚΟΤΑΤΖ & ΔΥΟΣΜΟ
(2η φάση γεύμα υδατανθράκων)
ΥΛΙΚΑ (για την ζύμη)
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
- 1/3 (απο το κεσεδάκι) λάδι
- 1 κεσεδάκι νερό
- 1 κ.γλ. αλάτι
- αλεύρι ολικής όσο πάρει
ΥΛΙΚΑ ΓΕΜΙΣΗΣ
- 2 κεσεδάκια Cottage
- 1/2 κ.γλ. αλάτι
- ελάχιστο πιπεράκι
- 1 κ.σ. ξερό δυόσμο
- 1 κ.σ.αλεύρι βρώμης ή σιμιγδάλι
- 1 αυγό
Ζυμώνουμε ρίχνοντας σιγά-σιγά το αλεύρι έως να έχουμε μια μαλακιά ζύμη..
Τήν αφήνουμε λίγο να ξεκουραστεί και ετοιμάζουμε την γέμιση βάζοντας όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά..
Φτιάχνουμε πιτάκια με το χέρι μας ή ανοίγοντας φύλο τα γεμίζουμε με λίγο απο το μείγμα γέμισης ,τα κλείνουμε και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα..
Ψήνουμε στους 180 αέρα για 20-25 λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.