ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΚΑΡΟΤΟ ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ
ΥΛΙΚΑ-
6 κούπες καρότο κομμένο σε μπαστουνάκια ( ή τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη)
2 κούπες νερό -
1 κ.γλ γεμάτο κανέλα -
1/2 κ.γλ τριμμένο γαρίφαλο -
1
βανίλια -
5 κ.σ. κρυσταλική στέβια
1 προς 3 -
χυμό απο 1 μεγάλο λεμόνι -
1/2 κ.γλ αγάρ-αγάρ ή σκόνη
ζελατίνης
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό με το καρότο - κανέλα - γαρίφαλο - βανίλια.
Βράζουμε εως να μαλακώσει το καρότο και μετά βάζουμε την στέβια - χυμό
λεμόνι και τέλος το αγάρ-αγάρ ή την ζελατίνη ( διαλυμένα πρώτα σε
ελάχιστο νερό)
Μια υπέροχη λύση που θα συνοδεύει το γιαούρτι σας ή το παγωτό σας!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.