ΜΠΑΒΑΡΟΥΑΖ ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΝΟ & ΓΙΑΟΥΡΤΙ
ΜΠΑΒΑΡΟΥΑΖ ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΛΕΥΚΟΣΑΡΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
ΥΛΙΚΑ- 5 ροδάκινα λευκόσαρκα καθαρισμένα και πολτοποιημένα στο μουλτι1 κ.σ.στέβια κρυσταλλική σε αναλογία 1:3 (έβαλα la mia stevia)
3 φύλλα ζελατίνης των 5γρ (15γρ)
1 κουτί εβαπορέ λαιτ παγωμένο(2 ώρες στην κατάψυξη)
2 κεσεδάκια γιαούρτι 0%
Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε τον πολτό ροδάκινου με την στεβια και το ζεσταίνουμε καλά(οχι να βράσει)
Στύβουμε καλά τη ζελατίνη και την βάζουμε στο μείγμα ροδάκινο+στέβια
Ανακατεύουμε πολύ καλά για 2 λεπτά και αφήνουμε μισή ώρα να κρυώσει
Αφού εχει κρυώσει ρίχνουμε το παγωμένο εβαπορέ και τα γιαούρτια
Ανακατεύουμε καλα να ομογενοποιηθεί και μοιράζουμε σε φορμάκια ή μεγάλη φόρμα
.Το βάζουμε στο ψυγείο και......
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.