ΜΕΡΕΝΤΑ ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ συνταγή Μαρία Κούρτη
- 3 κ.σ. κακάο
- 25 με 30 σταγόνες υγρή στέβια σε αναλογία 1:4 ή 1:5
- 10 κ.σ. νερό ή γάλα φρέσκο ελαφρύ ή εβαπορέ λάιτ
- 1 κ.σ. κονιάκ ή 1 κ.σ. υγρή βανίλια
- 2 κ.σ. γεμάτες φυστικοβούτυρο ή ταχίνι ολικής (για την 2η φάση) ή 2 κσ λάδι καρύδας αν είστε στην 1η φάση και 1η συνεχιζόμενη
τέλος βάλτε το φυστικοβούτυρο ( ή το λάδι καρύδας λιωμένο ελαφρά ) και επαναλάβατε το χτύπημα για 1 λεπτό
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.