Μαρία Κούρτη |
ΥΛΙΚΑ
6 κολοκυθακια
1/2 ματσακι μαιντανο
μια μεγαλη χουφτα φυλλα σπανακι ( ή 3 κομματια κατεψυγμενο)
3 κ.σ. ψιλοκομμενο ανιθο
3 κ.σ. ψιλοκομμενο σελινο
1/2 μπροκολο (ή κουνουπιδι)
λιγο δυοσμο
αλατι χυμο απο 1 λεμονι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βραζουμε σε 2 κουπες νερο ολα τα λαχανικα για σχεδον 45 λεπτα .
Αφου εχουν βρασει καλα και δεν εχει μεινει πολυ νερο τα λιωνουμε στο μουλτι (ή με το ραβδομπλεντερ κατευθειαν στην κατσαρολα) εως να γινει κρεμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.