Υλικά
- 1 κιλό αρακά κατεψυγμένο
- Περίπου 700 γραμμάρια χοιρινά σουβλάκια (τα βγάζουμε από τα ξυλάκια τους)
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
- Ανιθο ψιλοκκομένο
- Ελαιόλαδο ισα να καλύψει τον πάτο της κατσαρόλας μας
- Αλάτι -πιπέρι
- 1 φλ.τσαγιού νερό
Εκτέλεση
Βαζουμε το λάδι σε κατσαρόλα να κάψει καλά και σωτάρουμε το κρεας να πάρει χρώμα αφαιρουμε από την κατσαρόλα και σωτάρουμε τα λαχανικά μας ξαναβάζουμε και το κρέας τον αρακά και αλατοπιπερώνουμε.Βαζουμε και το νεράκι και τον ανιθο σιγοβράζουμε μέχρι να γίνει το κρεας και ο αρακάς και να μεινει με το λαδάκι του.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.