Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΠΙΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ Η ΦΑΓΟΠΥΡΟ(ΦΥΛΟ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ )για 2η φάση

Μαρία Κούρτη

ΥΛΙΚΑ 

3 κολοκυθια τριμμενα (στο χοντρο τρίφτη)
3 μελιτζανες χωρις φλουδα σε μικρα κυβακια
3 καροτα τριμμενα-
1 μεγαλο κρεμμυδι τριμμενο-
2 πιπεριες ψιλοκομμενες
μαιντανο-δυοσμο
1/2 φλ.τσ ελαιολαδο
1/2 κουπα πλιγουρι ή φαγοπυρο
αλατι-πιπερι

ΥΛΙΚΑ ΖΥΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ

2 φλ.τσ. αλευρι ολικης-2 κ.σ. λαδι-αλατι
νερο οσο παρει.




Εκτέλεση
 
Ετοιμαζουμε πρωτα την ζυμη και αφηνουμε λιγο να ξεκουραστει
Βραζουμε μια κουπα νερο με λιγο αλατι και πιπερι και ριχνουμε το πλιγουρι
Το αφηνουμε εως να πιει ολο το υγρο η το βραζουμε για λιγο
Σε ενα μπωλ βαζουμε ολα τα λαχανικά-μυρωδικά-αλατι-πιπερι-πλιγουρι και ανακατευουμε πολυ καλα
Ανοιγουμε φυλο οσο πιο λεπτο μπορουμε και το στρωνουμε σε ελαφρα λαδωμενο ταψι.
Ριχνουμε το μειγμα λαχανικων και τελειωνουμε με ενα φυλο απο πανω.


Κοβουμε την πιτα και ψηνουμε στους 160-170 για 40 λεπτα
Αν δεν θελουμε φυλλο γινετε και χωρις αρκει να βαλουμε 3 ασπραδια και 3 κσ σιμιγδαλι μεσα στο μειγμα λαχανικων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.