Τασούλα Θεοφιλίδου |
8 κοφτές κ. Σ. Κρέμα ανθός αραβοσίτου
100γρ κρυσταλικη στέβια 1:1 ή 40γρ 1:3
3 κρόκους αυγού
3 φλ. Γάλα ελαφρύ (600 γρ)
Λίγες σταγόνες άρωμα βούτυρο
Για το ζελέ
1 πακέτο ζελέ ανανά χωρίς ζάχαρη
(Το σιρόπι από την κονσέρβα ανανά βγαίνει σχεδόν 1 φλ. Τσαγιού το υπόλοιπο συμπληρώστε νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.)
Σε μια φόρμα με σούστα Στρώνουμε τα μπισκότα στην βάση και ήρθε η ώρα να ετοιμάσουμε την κρέμα μας.
Στρώνουμε την μισή κρέμα πάνω από τα μπισκότα ξανά βάζουμε άλλη μια στρώση μπισκότα και τελειώνουμε με την κρέμα.
Τώρα βάζουμε τα κομμάτια ανανά εδώ κι εκεί να καλύψουν την κρέμα μας και κουταλιά κουταλιά το ζελέ μέχρι να το βάλουμε όλο.
Αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και μετά τοποθετούμε στο ψυγείο.
Όταν κρυώσει γαρνίρουμε αν θέλουμε με φυτική σαντιγί στο μεταλλικό κουτί χτυπημένη με λίγη στέβια και βανίλια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.