Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)


Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή απο το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!! Δεν είμαστε διαιτολόγοι-διατροφολόγοι αλλά απο προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΜΑΣ (Διατροφή & νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που έχει βοηθήσει πολλούς να απαλλαγούν απο το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδιασμούς τροφών σε 3 φάσεις..Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..Παράλληλα μοιραζόμαστε υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!

Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΝΕΛΑ..με στέβια & κανέλα κευλάνης

ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΝΕΛΑ..με στέβια & κανέλα κευλάνης για την 2η φάση!!

 

ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΝΕΛΑ..με στέβια & κανέλα Κευλάνης

 

 ΥΛΙΚΑ

  • 1 συσκευασία Morfat creamy (φυτική σαντιγί χωρίς ζάχαρη στο σιδερένιο κουτί)
  • 1 εβαπορέ λάιτ 410 γρ
  • 230 γρ "ζαχαρούχο με στέβια"
  • 5 γρ ζελατίνη ( 2,5 φύλλα)
  • 1 κ.σ. υγρή βανίλια
  • 2 κ.γλ. κανέλα Κευλάνης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πρώτα θα φτιάξουμε το "ζαχαρούχο με στέβια" ως εξής  

  • 120 γρ σκόνη ( πούδρα ) άπαχο γάλα
  • 2 κ.γλ. υγρή stevia Parana 
  • 1 βανίλια
  • 100 γρ νερό
Τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μπολ και με το σύρμα τα χτυπάμε πολύ καλά.
Αυτό μας δίνει 230 γρ έτοιμο ζαχαρούχο με στέβια
 
Εχουμε απο την προηγούμενη μέρα στο ψυγείο την morfat και το εβαπορέ να είναι παγωμένα
Αδειάζουμε στον κάδο του μίξερ την morfat και το ζαχαρούχο και το βάζουμε σε λειτουργία στην δυνατή ταχύτητα
 
Βάζουμε ένα μπολ με κρύο νερό και μουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνης 
Απο το εβαπορέ βάζουμε σε ένα μπρίκι ένα φλ.καφέ να ζεσταθεί καλά

Ρίχνουμε αργά-αργά το παγωμένο εβαπορέ  στον κάδο του μίξερ και συνεχίζουμε να χτυπάμε
Στύβουμε τα φύλλα ζελατίνης καλά και τα ρίχνουμε στο ζεστό εβαπορέ ανακατεύοντας να διαλυθεί πολύ καλά   
Ρίχνουμε και αυτό το μείγμα στο κάδο του μίξερ καθώς και τα 2 κ.γλ. κανέλα Κευλάνης
 
Χτυπάμε ακόμα για 5 λεπτά..θα γίνει αφρός!!
 
Αδειάζουμε το μείγμα σε μπολ με καπάκι ή το καλύπτουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη για 1 ώρα ακριβώς
 
Μετά από μία ώρα το βγάζουμε και το χτυπάμε ξανά στο μίξερ για 2 λεπτά
Επαναλαμβάνουμε το ίδιο μετά απο 1 ώρα και τέλος!!
 
ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΗ μετά την πρώτη 1 ώρα το βάζουμε εκεί ,το χτυπάμε 10 λεπτά και το βάζουμε κατάψυξη χωρίς άλλη επανάληψη  
 
Αφράτο νόστιμο υπέροχο παγωτό με την μοναδική γεύση της stevia parana 
 

 ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΝΕΛΑ ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ λοιπόν και απολαύστε το χωρίς τύψεις!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

header-menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...