Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Κυριακή 28 Μαΐου 2017

ΣΝΙΤΣΕΛ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΑΝΙΡ











ΣΝΙΤΣΕΛ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΑΝΙΡ


Για όλες τις φάσεις


Συνταγή:Τασούλα Θεοφιλίδου


Υλικά για την μαρινάδα



  • 3 φιλέτα κοτόπουλα στήθος κομμένα σε φέτες
  • 1 γιαουρτι 2%
  • 2 κ.σ. μουσταρδα χωρίς ζάχαρη
  • αλάτι-πιπέρι
  • 2-3 σταγόνες υγρή στέβια
  • θυμάρι-γλυκιά πάπρικα
  • 2 κ.σ. (τυρι τριμμένο μόνο για 1η συνεχιζόμενη και 2η φάση στην 1η φαση δεν θα βάλετε)



Για το πανάρισμα


  • 3 αυγά χτυπημένα με λίγο αλατοπίπερο
ΠΑΝΙΡ ΜΕΙΓΜΑ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ



Για την σως 



  • 1 γιαουρτι στραγγιστο 2%
  • 2κ.σ. μουσταρδα
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι άσπρο πιπέρι



Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπόλ και ανακατευουμε καλά.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη .
Αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες ή καλυτερα έτοιμάζουμε το μιγμα μας από βραδυς
Σε 2 διαφορετικά μπόλ βάζουμε στα 2 πανίρ ανακατεμένο με πάπρικα αλατι και πιπέρι και στο άλλο τα αυγα χτυπημένα.
Βουτάμε τα μαριναρισμένα φιλετάκια  μας στο πανιρ μετα στο αυγό και ξανα στο πανιρ αν ειμαστε στην 1η συνεχιζόμενη ή 2η φάση μπορουμε να βάλουμε στο πανιρ και λίγο ζέμυθα για 1η συνεχιζομενη φάση ή λίγο κεφαλοτυρι για 2η φάση (εγω εβαλα κεφαλοτύρι)
αφου τ τελειωσουμε όλα αφήνουμε για 30' στο ψυγειο να δεσει το μιγμα.
Τηγανίζουμε σε καυτο ελαιόλαδο μεχρι να  παρουν ένα ωραιο χρυσαφι χρωμα .
Βάζουμε τα σνιτσελ σε αποροφητικό χαρτί.

 Εκτέλεση σως

Ετοιμάζουμε τωρα την σως γιαουρτιου που θα τα συνοδευσουμε τα σνίτσελ μας
Ανακατευουμε απλώς όλα μας τα υλικά μαζι και βάζουμε την σως στο ψυγείο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.