ΣΝΙΤΣΕΛ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΑΝΙΡ
- 3 φιλέτα κοτόπουλα στήθος κομμένα σε φέτες
- 1 γιαουρτι 2%
- 2 κ.σ. μουσταρδα χωρίς ζάχαρη
- αλάτι-πιπέρι
- 2-3 σταγόνες υγρή στέβια
- θυμάρι-γλυκιά πάπρικα
- 2 κ.σ. (τυρι τριμμένο μόνο για 1η συνεχιζόμενη και 2η φάση στην 1η φαση δεν θα βάλετε)
Για το πανάρισμα
- 3 αυγά χτυπημένα με λίγο αλατοπίπερο
Για την σως
- 1 γιαουρτι στραγγιστο 2%
- 2κ.σ. μουσταρδα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι άσπρο πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπόλ και ανακατευουμε καλά.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη .
Αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες ή καλυτερα έτοιμάζουμε το μιγμα μας από βραδυς
Σε 2 διαφορετικά μπόλ βάζουμε στα 2 πανίρ ανακατεμένο με πάπρικα αλατι και πιπέρι και στο άλλο τα αυγα χτυπημένα.
Βουτάμε τα μαριναρισμένα φιλετάκια μας στο πανιρ μετα στο αυγό και ξανα στο πανιρ αν ειμαστε στην 1η συνεχιζόμενη ή 2η φάση μπορουμε να βάλουμε στο πανιρ και λίγο ζέμυθα για 1η συνεχιζομενη φάση ή λίγο κεφαλοτυρι για 2η φάση (εγω εβαλα κεφαλοτύρι)
αφου τ τελειωσουμε όλα αφήνουμε για 30' στο ψυγειο να δεσει το μιγμα.
Τηγανίζουμε σε καυτο ελαιόλαδο μεχρι να παρουν ένα ωραιο χρυσαφι χρωμα .
Βάζουμε τα σνιτσελ σε αποροφητικό χαρτί.
Εκτέλεση σως
Ετοιμάζουμε τωρα την σως γιαουρτιου που θα τα συνοδευσουμε τα σνίτσελ μας
Ανακατευουμε απλώς όλα μας τα υλικά μαζι και βάζουμε την σως στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.