8 κσ πιτουρο βρώμης
1 κσ κακάο
2-3 κσ στεβια κρύσταλικη 1:3
4κσ ασπράδι αυγού υγρο σε μπουκάλι ή 2 ασπράδια αυγών
50 γρ νερό
2 κσ λάδι καρύδας λιωμένο για τις μπάρες και 1/2 κγλ για το γλασο από πάνω
60 γρ σοκολάτα με στεβια σε κομμάτια (αν είστε α φάση θα βάλετε από τα σοκολατακια της Μαρίας)
Προαιρετικά λίγο μπολερό με γεύση καρύδα ή λίγο υγρό άρωμα καρύδας και λίγο άρωμα φουντούκι.
Εκτέλεση :
Κρατάμε από την σοκολάτα 20 γρ και το 1/2 κγλ λάδι καρύδας. Τα αφήνουμε στη άκρη. Έπειτα ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψάκι και ψήνουμε στους 180 αέρα για 15 λεπτά. Λιώνουμε το λάδι καρύδας με την σοκολάτα που αφήσαμε στην άκρη και περιχύνουμε τις μπάρες μας. Αφήνουμε λίγη ώρα να κρυώσουν και μετά κόβουμε δια 4.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.