Chrysa Mal |
1 κούπα του τσαγιού βραστό νερό
1/3 της κούπας κρύο νερό
1 φακελάκι ζελέ με ότι γεύση σας αρέσει!
Εγώ έβαλα λεμόνι.
Δύο κουταλιές της σούπας ζελατίνη σε σκόνη
Μια κσ χυμό λεμόνι
παγοκυψέλες σιλικόνης ή απλές.
Εκτέλεση:
Βάζουμε την ζελατίνη σε σκόνη στο κρύο νερό χωριά να την ανακατέψουμε και την αφήνουμε 5 λεπτά να φουσκώσει. Στο καυτό νερό ρίχνουμε το περιεχόμενο του φακέλου του ζελέ μας και το λεμόνι και ανακατεύουμε τέλος ρίχνουμε και την φουσκωμένη ζελατίνη και ανακατεύουμε να ενσωματωθεί στον ζελέ μας τέλος.. Αν έχουμε φορμάκια σιλικόνης το μοιράζουμε απλά και στο ψυγείο. Αν έχουμε απλές παγοκυψέλες μ' ένα χαρτάκι τις αλείφουμε με λίγο λάδι και μοιράζουμε το υγρό. Στο ψυγείο για λίγη ώρα έτοιμα.. Αν θέλετε κυλήστε τα σε κρυσταλλική στέβια.. Εγώ πολλές φορές προτιμώ να παίρνω κόκκινα ζελέ και να βάζω ένα σφηνάκι ροδόνερο στο νερό που μουλιάζω την σκόνη ζελατίνης για να παίρνουν άρωμα λουκουμιού τριαντάφυλλο που μ' αρέσουν πολύ!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.