Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΡΑΜΕΛΟΖΕΛΕΔΑΚΙΑ

Chrysa Mal
Υλικά : 


1 κούπα του τσαγιού βραστό νερό
 1/3 της κούπας κρύο νερό
  1 φακελάκι ζελέ με ότι γεύση σας αρέσει!
 Εγώ έβαλα λεμόνι.
 Δύο κουταλιές της σούπας ζελατίνη σε σκόνη
Μια κσ χυμό λεμόνι
 παγοκυψέλες σιλικόνης ή απλές.

Εκτέλεση:

 Βάζουμε την ζελατίνη σε σκόνη στο κρύο νερό χωριά να την ανακατέψουμε και την αφήνουμε 5 λεπτά να φουσκώσει. Στο καυτό νερό ρίχνουμε το περιεχόμενο του φακέλου του ζελέ μας και το λεμόνι και ανακατεύουμε τέλος ρίχνουμε και την φουσκωμένη ζελατίνη και ανακατεύουμε να ενσωματωθεί στον ζελέ μας τέλος.. Αν έχουμε φορμάκια σιλικόνης το μοιράζουμε απλά και στο ψυγείο. Αν έχουμε απλές παγοκυψέλες μ' ένα χαρτάκι τις αλείφουμε με λίγο λάδι και μοιράζουμε το υγρό. Στο ψυγείο για λίγη ώρα έτοιμα.. Αν θέλετε κυλήστε τα σε κρυσταλλική στέβια.. Εγώ πολλές φορές προτιμώ να παίρνω κόκκινα ζελέ και να βάζω ένα σφηνάκι ροδόνερο στο νερό που μουλιάζω την σκόνη ζελατίνης για να παίρνουν άρωμα λουκουμιού τριαντάφυλλο που μ' αρέσουν πολύ!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.