Ηρώ Αργυρουδάκη |
Υλικά ζύμης:
3 κσ γάλα σε κόνη
3 κσ πανιρ
3κσ μιξ 1
10 κσ πίτουρο βρώμης
1 φακελάκι μαγιά
2 αυγά
1 κσ μπεικιν
1κγλ μαγειρική σόδα
3 κσ στεβια κρυσταλλική 1:1
2 βανίλιες
Λίγες σταγόνες Άρωμα βούτυρο
Μισό φακελάκι bolero/kendy με γεύση μήλο
Ελάχιστο pumpkin pie spice mix ή κανέλα
2 κσ γιαούρτι
Υλικά γέμισης:
Στεβια 1:1
Κανέλα
Υλικά γλασσου:
5 κσ γάλα σε σκόνη
1 κγλ υγρή στεβια
Λίγη υγρή βανίλια
3 κσ ζεστό νερό
Εκτέλεση:
Διαλύουμε την μαγιά σε μισή κούπα χλιαρό νερό. Στη συνέχεια βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε με ελαφρώς βρεγμένα χέρια. Πρέπει να βγει μια σφιχτή ζύμη που να κολλάει στα χέρια. Βάζουμε την ζύμη σε μια διάφανη μεμβράνη, την κλείνουμε και την αφήνουμε μερικές ώρες να ξεκουραστεί. Ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο με την βοήθεια της λαδόκολλας και του πλάστη. Πασπαλίζουμε στεβια και κανέλα και κλείνουμε σε ρολό. Το κόβουμε σε κομμάτια και Ψήνουμε στους 170 προθερμασμένο αέρα για περίπου 20 λεπτά. Τέλος περιχύνουμε με το γλάσο μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.