Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

ΡΟΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ ΜΕ ΓΛΑΣΟ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ ΜΗΛΟ

Ηρώ Αργυρουδάκη


Υλικά ζύμης:



3 κσ γάλα σε κόνη

3 κσ πανιρ
3κσ μιξ 1
10 κσ πίτουρο βρώμης
1 φακελάκι μαγιά
2 αυγά
1 κσ μπεικιν
1κγλ μαγειρική σόδα
3 κσ στεβια κρυσταλλική 1:1
2 βανίλιες
Λίγες σταγόνες Άρωμα βούτυρο
Μισό φακελάκι bolero/kendy με γεύση μήλο
Ελάχιστο pumpkin pie spice mix ή κανέλα
2 κσ γιαούρτι


Υλικά γέμισης:


Στεβια 1:1
Κανέλα
Υλικά γλασσου: 
5 κσ γάλα σε σκόνη
1 κγλ υγρή στεβια
Λίγη υγρή βανίλια
3 κσ ζεστό νερό


Εκτέλεση: 


Διαλύουμε την μαγιά σε μισή κούπα χλιαρό νερό. Στη συνέχεια βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε με ελαφρώς βρεγμένα χέρια. Πρέπει να βγει μια σφιχτή ζύμη που να κολλάει στα χέρια. Βάζουμε την ζύμη σε μια διάφανη μεμβράνη, την κλείνουμε και την αφήνουμε μερικές ώρες να ξεκουραστεί. Ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο με την βοήθεια της λαδόκολλας και του πλάστη. Πασπαλίζουμε στεβια και κανέλα και κλείνουμε σε ρολό. Το κόβουμε σε κομμάτια και Ψήνουμε στους 170 προθερμασμένο αέρα για περίπου 20 λεπτά. Τέλος περιχύνουμε με το γλάσο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.