Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΨΩΜΙ ΜΕ MIX


ΨΩΜΙ ΜΕ MIX



ΥΛΙΚΑ 

Για ένα ατομικό ψωμάκι ιδανικό για την ημερήσια δόση που δικαιούμαστε 

 ( οι ποσότητες πολλαπλασιάζονται για μεγαλύτερη δόση να γίνει φρατζόλα)

  • 1 αυγό ολόκληρο και 1 ασπράδι
  • 2 κ.σ. σκόνη (πούδρα) άπαχο γάλα
  • 1 κ.σ. ΜΙΞ 1
  • 2 κ.σ.  ΜΙΞ 2
  • 1 κ.γλ. κοφτό μπέικιν
  • αλάτι 
  • 1 κ.γλ. ελαιόλαδο 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε σε μπολ το αυγό + το ασπράδι ( μπορούμε να βάλουμε ΜΟΝΟ 2 ασπράδια)
Τα χτυπάμε ελαφρά να αφρατέψουν

Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός το λάδι
( αν θέλετε προσθέτετε διάφορα μυρωδικά όπως ρίγανη,σκόνη σκόρδο,καπνιστή ντομάτα)

Ζυμώνουμε απαλά και ρίχνουμε το λάδι
Τώρα έχουμε ένα ζυμαράκι που το πλάθουμε φρατζολάκι

Το τοποθετούμε σε ελαφρά λαδωμένο ταψάκι ή σε λαδόκολλα και ψήνουμε αέρα 170 έως να πάρει το χρώμα που θέλουμε και να ξεροψηθεί

Ενα ψωμάκι τέλειο για βούτες στη σαλάτα μας , στο κοκκινιστό μας αφού συνδυάζεται ελεύθερα με πρωτεΐνες και με υδατάνθρακες

Επίσης γίνεται υπέροχη βάση για ατομική πίτσα!!!




ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΦΙΔΟΨΩΜΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΡΥΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙΔΕΣ Η ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.