Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΝΗΣΤΙΣΙΜΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΜΕ ΖΕΑΣ ΟΛΙΚΗΣ & STEVIA ΑΧΝΗ

Νηστίσιμοι κουραμπιέδες με Ζέας ολικής & στέβια άχνη

Για την 2η φάση γεύμα υδατανθράκων

 


ΝΗΣΤΙΣΙΜΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΜΕ ΖΕΑΣ ΟΛΙΚΗΣ & STEVIA ΑΧΝΗ



ΥΛΙΚΑ

  • 1 φλ.τσ. λάδι
  • χυμός από μισό λεμόνι
  • 2 κ.σ. στέβια  κρυσταλλική 1:3
  • Ξύσμα και χυμός  από 1 πορτοκάλι
  • 2 βανίλιες
  • 1 κσ. ανθόνερο
  • 1 κ.γλ. μπέικιν
  • 1 φλ.τσ. ( ίσως και λίγο ακόμα ) φαρίνα ολικής  
  • 1 ,5  φλ.τσ. αλεύρι Ζέας ολικής
  • Αχνη στέβια 
  • 1 φλ τσ. αμύγδαλα 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε τα αμύγδαλα σε ταψάκι και τα ψήνουμε για 5 λεπτά 
Οταν κρυώσουν τα κόβουμε σε χοντρά κομμάτια
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το λάδι μαζί με τον χυμό λεμονιού και χτυπάμε για 3 λεπτά
Προσθέτουμε τον χυμό πορτοκάλι , βανίλιες , ανθόνερο , ξύσμα πορτοκάλι και σταματάμε το μιξερ.
Αφαιρούμε τον κάδο και προσθέτουμε τα καβουρδισμένα αμύγδαλα και το αλεύρι ζέας μαζί με το μπέικιν
Ανακατεύουμε απαλά με κουτάλι και ρίχνουμε  την φαρίνα ολικής 
Πλάθουμε μπαλάκια και τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα


Ψήνουμε στους 170 αέρα για 20 με 25 λεπτά
Βγάζουμε το ταψί και αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς και να σφίξουν ( μη τους βγάλετε ζεστούς γιατί θα διαλυθούν!! 
Πασπαλίζουμε με άχνη στέβια  και απολαμβάνουμε υπέροχα κουραμπιεδάκια λαδιού νηστίσιμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.