ΜΕΡΕΝΤΑ ΜΕ STEVIA Νο 2 Ή ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΡΥΔΑΣ για όλες τις φάσεις
ΥΛΙΚΑ
- 100 γρ σκόνη ( πούδρα ) άπαχο γάλα ή 7 γεμάτες κ.σ.
- 50 γρ κακάο ή 4 γεμάτες κ.σ.
- 100 γρ ζεστό νερό ή 11κ.σ
- 20 γρ λάδι καρύδας άοσμο ( το ζεσταίνουμε ελαφρά να λιώσει αν είναι χειμώνας) ή 2 κ.σ.
- 30 γρ κρυσταλλική στέβια ή 2 γεμάτες κ.σ. (σε αναλογία η στεβια 1:3) ή 90 γρ 1:1 ή 90 γρ ζάχαρη καρύδας ή 6 γεμάτες κ.σ. ζάχαρη καρύδας
- 15 σταγόνες άρωμα ferrero ή φουντούκι ( προαιρετικά ) ή 1 βανίλια
Αδειάζουμε το μείγμα σε βάζο με καπάκι και το βάζουμε στο ψυγείο για να σφίξει
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.