Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)


Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή απο το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!! Δεν είμαστε διαιτολόγοι-διατροφολόγοι αλλά απο προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΜΑΣ (Διατροφή & νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που έχει βοηθήσει πολλούς να απαλλαγούν απο το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδιασμούς τροφών σε 3 φάσεις..Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..Παράλληλα μοιραζόμαστε υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!

Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017

Καριόκες με στεβια


Καριόκες με στεβια



ΥΛΙΚΑ 

  • 100 γρ ωμά αμύγδαλα 
  • 100 γρ καρύδι
  • 200 γρ  μπισκότα ολικής χωρίς ζάχαρη ( digestive πράσινη συσκευασία)
  • 100 γρ σκόνη ( πούδρα ) άπαχο γάλα
  • 50 γρ κακάο
  • 100 γρ νερό
  • 40 γρ κονιάκ
  • 60 γρ κρυσταλλική stevia Parana 1:3
  • 2 κ.γλ. κανέλα σκόνη
  • 1 βανίλια
  • 30 γρ λάδι καρύδας  ( άοσμο ) ή  βούτυρο κακάο
  • 5 σταγόνες άρωμα ferrero ( προαιρετικά )
  • 200 γρ σοκολάτα με στέβια 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πρώτα κόβουμε αμύγδαλα και καρύδια ( χοντροκομμένα )
Τρίβουμε στο μούλτι τα μπισκότα να γίνουν σκόνη

Ζεσταίνουμε το νερό και ρίχνουμε μέσα την στέβια 
Ανακατεύουμε καλά να λιώσει και μέσα ρίχνουμε κακάο , γάλα σκόνη , κανέλα , βανίλια
κονιάκ  και ανακατεύουμε πολύ καλά με σύρμα

Προσθέτουμε το τριμμένο μπισκότο ,το λάδι καρύδας λιωμένο και τα καρύδια - αμύγδαλα
Ανακατεύουμε πολύ καλά με το χέρι μας και γάντι  ζυμώνοντας απαλά το μείγμα 

Στρώνουμε στον πάγκο μας αλουμινόχαρτο και από πάνω μεμβράνη
Αδειάζουμε το μείγμα ( να ακουμπάει στην μεμβράνη)



Το τυλίγουμε σαν καραμέλα και το κάνουμε μπαστούνι


Το βάζουμε στην κατάψυξη για 1 ώρα και μετά αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο με την μεμβράνη και το κόβουμε φετούλες



Λιώνουμε σε μπεν μαρι την σοκολάτα με στέβια και βουτάμε ένα - ένα κομμάτι με την βοήθεια ενός πιρουνιού

Ακουμπάμε το κάθε κομμάτι σε ταψί με λαδόκολλα και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν

Τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο κάθε κομμάτι και απολαμβάνουμε υπέροχες καριόκες χωρίς ζάχαρη ,  χωρίς βούτυρο !!! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

header-menu

Printfriendly

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...