Υλικά
2 κούπες νερό
1 κούπα κουάκερ
1 μεγάλο μήλο καθαρισμένο και κομμένο σε κυβάκια
1 κ.γ. κανέλα
1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο
2κ.γ στέβια υγρή
Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό να βράσει.
Όταν αρχίσει να βράζει,ρίχνουμε το κουάκερ και χαμηλώνουμε την ένταση
της φωτιάς ( π.χ. από το τρία στο ένα με ενάμισι).
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και βράζουμε περίπου 5 λεπτά.
Προσθέτουμε τα κομμάτια του μήλου,
την κανέλα και το μοσχοκάρυδο.Συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε την κρέμα
για περίπου 10 λεπτά ακόμη ή μέχρι να μαλακώσει το κουάκερ.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη.
Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
ΣΗΜ:Η ποσότητα της στέβιας είναι σχετική και εξαρτάται από το
προσωπικό γούστο του καθενός!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.