Μια συνταγή Από το blog magyreuontas.blogspot.gr της φίλης μου Αλεξάνδρας προσαρμοσμένο στην διατροφή μας!
Υλικά
800 γρ. χοιρινά σνίτσελ
αλάτι,πιπέρι
ρίγανη
μουστάρδα
σκόνη σκόρδου
πράσινη πιπεριά σε ροδέλες
1 κούπα κονκασέ και χυμό ντομάτας μισό μισό
κίτρινα πικάντικα τυριά τριμμένα ή φέτες gouda (για 2η φάση) ή τυριά μέχρι 5% λιπαρά (για 1η συνεχιζόμενη)
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε και στεγνώνουμε τα σνίτσελ.Τα πασπαλίζουμε
με αλάτι,πιπέρι,ρίγανη,σκόνη σκόρδου και μουστάρδα.
Ανακατεύουμε να πάνε τα υλικά παντού.
Στην κούπα με την ντομάτα(κονκασέ και χυμό) βάζουμε αλάτι,πιπέρι,
λίγη ρίγανη και ελαιόλαδο.
Ανακατεύουμε καλά και μοιράζουμε όλη τη σάλτσα πάνω στα σνίτσελ.
Βάζουμε μερικές ροδέλες πιπεριάς πάνω στο κάθε κομμάτι κρέατος.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C με αντιστάσεις
πάνω κάτω για περίπου 25 λεπτά.
Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και προσθέτουμε το τυρί.
Σβήνουμε και βάζουμε μέσα το ταψί,αφήνοντας να λιώσει το τυρί με τη
ζέστη του φούρνου.Σερβίρονται ζεστά και φρεσκοψημένα.
Συνταγή της φίλης μου Έλσας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.