2 Κ.Σ Βρώμη
Γάλα ελαφρύ ή σογιας ή αμυγδάλου ή καρύδας(Αν είμαστε 1η φάση βάζουμε νερό)
Υγρή στέβια όσο θέλουμε
Μια πρέζα βανίλια
Για 2η φάση μονο τα παρακατω
1 χούφτα σταφίδες
1 χούφτα ανάμεικτους ξηρούς καρπούς
Κανέλλα για το πασπάλεισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βαζουμε σε μπώλ τη βρώμη
- Προσθέτουμε γάλα τόσο όσο να σκεπαστεί ή βρώμη μας
- Στέβια,βανίλια,σταφίδες(1η φάση οχι σταφιδες)
- Ανακατεύουμε
- Βαζουμε στον φούρνο μικροκυμμάτων για 1 1\2 λεπτό
- Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς
- Κανελίτσα και καλή μας όρεξη!
- 2ος τρόπος
- Βαζουμε 1 κουπα νερο και την βρωμη στεβια και βανιλια σε κατσαρολάκι να βρασουν μεχρι να αρχιζει το μειγμα να κανεις μεγάλες φουσκάλες και να πήζει βάζουμε σε μπολάκι και πασπαλίζουμε με κανελα
- (ξηρους καρπους και σταφιδα μονο 2η φάση)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.