- 1 kg μοσχάρι σε μικρα κυβάκια
- Ένα κολοκυθάκι σε ροδέλες
- Δύο μεγάλα καρότα σε ροδέλες
- Μία πιπεριά κιτρίνη σε κομμάτια
- Μία πιπεριά κόκκινη σε κομμάτια
- Μια πιπεριά πράσινη σε κομμάτια
- Πιπέρι- Αλάτι δοκιμάζουμε πρώτα γιατι βάλαμε τον κύβο
- 1 κούπα ζεστό νερό
- Ελαιόλαδο ίσα να καλύψει την κατσαρόλα μας
- 2 κ.γλυκού κορν φλάουερ
- 1/2 λεμόνι τον χυμό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το λάδι σε κατσαρόλα να κάψει.
Σωτάρουμε το κρέας από όλες τις μεριές να πάρει χρώμα
Βγάζουμε το κρέας σε μια πιατελα και σωτάρουμε και τα λαχανικά μας
Υστερα βγάζουμε τα λαχανικά ξαναβάζουμε το κρέας στην κατσαρόλα με ελάχιστο νεράκι πιπέρι και αλάτι! Αν χρειαστεί κατα τη διαρκεια ριχνουμε λίγο νεράκι ακομη.
Βράζουμε το φαγητό μέχρι να μαλακώσει το κρέας μας αφου δούμε ότι έγινε ριχνουμε και τα σωταρισμένα λαχανικά μας και στην κουπα με ζεστό νερό διαλυουμε τον κύβο μας
Αφήνουμε να βράσει 10-15 λεπτά και στον χυμό λεμονιού διαλυουμε το κορν φλαουρ ριχνουμε στην κατσαρόλα αφήνουμε να δέσει η σάλτσα και κατεβάζουμε από την φωτιά.
Καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.