1/2 κιλό άπαχο μοσχαρίσιο κιμά(ή κιμά γαλοπούλας)
1 τριμμένο κρεμμύδι(και άλλο 1 ψιλοκομμένο)
2 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
1 κιλό φασολάκια
2 ώριμες τριμμένες ντομάτες
αλάτι-πιπέρι
1 αυγό
ελαιόλαδο
Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα βάζουμε για 1/2 ώρα στο ψυγείο.
Σοτάρουμε για λίγο και βάζουμε μέσα τα φασολάκια κάνοντας μερικά γυρίσματα.
Ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα την 1 κ.σ. μαιντανό αλάτι πιπέρι και 1 ποτήρι νερό.
Όταν πάρει βράση ρίχνουμε μέσα τα γιουβαρλοκεφτεδάκια που έχουμε αφήσει στο ψυγείο , σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγοβράσει έως να φύγουν όλα τα υγρά του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.