Μηδέν κόπος άριστο αποτέλεσμα!
Υλικά
1 κεσεδάκι (γιαουρτιού) αλεύρι ολικής αλέσεως
2 γιαούρτια στραγγιστά 2% 400 γρ
500 γρ. φέτα τριμμένη με το χέρι 12% λιπαρά
1 κεσεδάκι (γιαουρτιού) βούτυρο φρέσκο λιωμένο ή ελαφρύ ελαιόλαδο ή μισό λάδι μισό βούτυρο
4 αβγά
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
λίγο άνιθο
φρυγανιά τριμμένη ολικής αλέσεως
Πιπέρι άσπρο
Θα χρειαστούμε 28-30 εκατοστών ταψί
Εκτέλεση
Αλείφουμε το ταψί μας με λιωμένο βούτυρο και το
ραντίζουμε με τριμμένη φρυγανιά.
Ανακατεύουμε μέσα σε μπολ το γιαούρτι,το αλεύρι,
το βούτυρο,τη φέτα,τα αυγά και τα μυρωδικά
ψιλοκομμένα.
Αδειάζουμε το παχύρευστο μείγμα στο ταψάκι μας
και το στρώνουμε ομοιόμορφα με μια σπάτουλα.
Ραντίζουμε την επιφάνεια με τριμμένη φρυγανιά.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο
φούρνο για 30-40 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει
καλά η επιφάνεια.
Zεστή και κρύα είναι το ίδιο νόστιμη!!
Την συνταγή αυτή την είχα δωσει πριν χρόνια στην φίλη μου την Αλεξάνδρα στο blog της απλά έκανα τις ανάλογες μετατροπές για να την φέρω στα μέτρα μας! ΠΗΓΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.