Σαλιγκάρια με κοφτό μακαρονάκι ( 2η φάση)
της Χρύσα Παρπαρά
Εβρασα τα μακαρόνια ολικής κανονικά και τα εριξα στο τρυπητο.Αφου επλυνα καλά καλά τα σαλιγκάρια τα ζεματισα τα στραγγιξα και κρατησα το ζουμί. Αχνισα ενα κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο και 2 σκελίδες σκόρδο. Εριξα τα σαλιγκάρια και τα αχνισα και αυτα μέχρι να φύγουν τα υγρα τους.Έριξα και φρεσκοτριμμένη ντομάτα και 1 κ.σ.πολτό και το ζουμί από τα σαλιγκάρια. Αλάτι πιπέρι μαύρο και κόκκινο ριγανη θυμάρι και τα άφησα να βράσουν 5-10 λεπτά. Εριξα μετά και τα μακαρόνια έσβησα το μάτι και τα αφησα πανω στο ζεστό μάτι και τα ανακατεψα καλά. Αυτό ήταν.
Οπως κάνουμε τα μακαρόνια με θαλασσινά.
Εύκολο γρήγορο νόστιμο και υγιεινό!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.