Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΣΟΓΙΑ ΚΕΜΠΑΠ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΟ ΡΥΖΙ

ΣΟΓΙΑ ΚΕΜΠΑΠ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΟ ΡΥΖΙ

2η φάση γεύμα υδατανθράκων

 ΥΛΙΚΑ
  • 200 γρ Σόγια Κεμπάπ fytro
  • 1 ποτήρι νερού συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • αλάτι - πιπέρι - πάπρικα καυτερή - κανέλα- γαρίφαλο κίμινο
  • 100 ml λευκό κρασί
  • 1 φλ.καφέ ελαιόλαδο 
  • 2 φλ.τσ. καστανό ρύζι





Σε μία κατσαρόλα βάζουμε 4 ποτήρια νερό και όταν φτάσει σε σημείο βρασμού το αποσύρουμε απο την φωτιά και ρίχνουμε μέσα τη σόγια κεμπάπ

Αφήνουμε για 10 λεπτά και μετά σουρώνουμε και τα στύβουμε καλά να φύγουν τα υγρά 

Βάζουμε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμύδι χοντροκομμένο και το σκόρδο ψιλοκομμένο

Σωτάρουμε για 2 λεπτά και ρίχνουμε τη σόγια κεμπάπ 

Τα σοτάρουμε όλα μαζί για λίγο και ρίχνουμε την ντομάτα - αλάτι πιπέρι και όλα τα μπαχαρικά της συνταγής μας

Προσθέτουμε 3 ποτήρια νερό σκεπάζουμε και αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει σε μέτρια φωτιά για 20 με 25  λεπτά

Θα πρέπει να έχουν φύγει τα πολλά υγρά και να έχει μείνει μια ωραία πηχτή σάλτσα!!

Τώρα ήρθε η ώρα να ρίξουμε το κρασάκι μας και να αφήσουμε να εξατμιστή με ξεσκέπαστη κατσαρόλα βράζοντας ακόμα για 2 λεπτά

Κανείς δεν θα καταλάβει οτι είναι σόγια!!
Με ρωτούσαν τί κομμάτι κρέας είναι   και έγινε τόσο φανταστικό!!

 Συνοδεύουμε με καστανό ρύζι ή μπασμάτι καστανό

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.