Μισό λίτρο γάλα αμυγδάλου
λίγη υγρή βανίλια για άρωμα
25 σταγόνες υγρής στεβιας
και ένα κουταλάκι του γλυκού αγαρ αγαρ.
Για γαρνίρισμα
2 χούφτες κόκκινα κατεψυγμένα φρούτα με 2 κουταλιές της σούπας στεβια 1προς 3
Εκτέλεση:
Μετά ετοίμασα το ζελέ της Γιωτης με γεύση φράουλα χωρίς ζάχαρη.
Έπειτα έβαλα πρώτα την πανάκοτα στο ποτήρι,2με 3 ώρες στο ψυγείο και μετά έριξα από πάνω το ζελέ. Στο τέλος έριξα στο τηγάνι 2 χούφτες κόκκινα κατεψυγμένα φρούτα με 2 κουταλιές της σούπας στεβια 1προς 3 ούτε 5 λεπτακια θέλει μόλις λιώσει η στεβια καλά και αρχίζει να καραμελωνει αποσύρεις από την φωτιά και ρίχνεις πάνω στο κόκκινο ζελέ και βουαλα έτοιμο......
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.