3 κολοκυθάκια
μισή κούπα ρύζι μπασμάτι ή καστανό
Άνηθο
δυόσμο
1 καρότο
1 κρεμμύδι
Ελαιόλαδο ελάχιστο 1με 2 κ.σ.
Εκτέλεση κόβουμε τα κολοκυθάκια και καθαρίζουμε την σάρκα από μέσα τους την οποία δεν την πετάμε αλλά την προσθέτουμε σε ένα μουλτι μέσα με το 1 κρεμμύδι το καρότο. Αφού τα πολτοποιούμε τα βάζουμε σε μια λεκάνη και προσθέτουμε το ρύζι τον άνηθο τον δυόσμο 2 κουταλιές κνορ λαχανικών πιπέρι. Λοιπον εδώ δεν τζιγαριζουμαι καθόλου απλά φτιάχνουμε το μείγμα μας και γεμίζουμε τα κολοκυθάκια. Τα βάζουμε σε ταψάκι με λίγο νερό και ελαιόλαδο και τα ψήνουμε περίπου 40 λεπτά στους 160. Έτοιμα το υγρό που έχει μείνει στο ταψί από το ψήσιμο το φτιάχνουμε αυγολέμονο περιχύνουμε και απολαμβάνουμε. Εάν θέλουμε με ένα κομμάτι φέτα καλή μας όρεξη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.