Υλικά:
4 μεσαίες φέτες συκώτι μοσχαρίσιο
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/4 της πιπεριάς κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη σε κυβάκια
1/4 της πιπεριάς κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη σε κυβάκια
1/4 της πιπεριάς πράσινη πιπερια ψιλοκομμένη σε κυβάκια
2 κ.σ ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι-ρίγανη
1/4 κ.γ. μείγμα pumpkin pie spice
1 ντομάτα ώριμη τριμμένη στον τρίφτη
1 κ.γ πελτέ ντομάτας
1 φλ. του ελληνικού καφε νερό
2 σταγόνες υγρή στέβια
Εκτέλεση:
Βάζουμε την μια κ.σ. ελαιόλαδο να κάψει στην κατσαρόλα και σωτάρουμε καλά το συκώτι μέχρι να πάρει χρώμα.
Αφαιρούμε το συκώτι σε ένα σκεύος και προσθέτουμε την άλλη κ.σ. λάδι σωτάρρουμε πιπεριές με κρεμμύδι ρίχνουμε και τον πελτέ να σωταρριστεί και αυτός καλά.Επειτα βάζουμε πάλι το συκωτι στην κατσαρόλα την ντομάτα τριμμένη και τα μπαχαρικά μας μαζί με το νεράκι σιγοβράζουμε το φαγητό μας για περιπου 10 μ 15' οχι παραπάνω γιατι αλλιώς θα γίνει σκληρό το συκώτι .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.