1 συσκευασία κατεψυγμένο φιλέτο ψαριού όποιο σας αρέσει
Σέλινο 2-3 φυλλαράκια και λίγη ρίζα
2 μεγάλα καρότα σε ροδέλες
1/2 κολοκύθα κομμένη σε κυβάκια
1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
1 πιπεριά πράσινη κέρατο ψιλοκομμένη
1 λεμόνι
αλάτι- πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
- 4 κλωνάρια μαϊντανό ψιλοκομμένο
Σε μια βαθιά κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι, τα καρότα, το σέλινο, την κολοκύθα, μέχρι να μαραθεί το κρεμμύδι.
Σκεπάζετε με νερό και αλατίζετε. Μετρήστε τα άτομα και υπολογίστε 1 βαθύ πιάτο νερό για τον καθένα συν ένα για την κατσαρόλα. Χαμηλώστε τη φωτιά και μαγειρέψτε το φαγητό σκεπασμένο μέχρι να μαλακώσει το καρότο και η κολοκύθα Προσθέτετε το ψάρι και βράζετε για 10 λεπτά ακόμα.
Αφαιρείτε το πολύ κρεμμύδι και το σέλινο. Βάζετε στο μούλτι δύο-τρία κομμάτια κολοκύθα μαζί με 2 κουτάλες ζωμό και το χυμό λεμονιού και αλέθετε καλά.
Ρίχνετε το μίγμα στη σούπα και το αφήνετε να πάρει μία-δύο βράσεις, μέχρι να χυλώσει η σούπα. Σερβίρετε με τον μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.