Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΠΙΣΚΟΤΑ - ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙΑ

 Μπισκότα- παξιμαδάκια με πίτουρο βρώμης & αλεύρι ολικής (για 2η φάση)

Υλικά:

100γρ βρώμη 
100γρ αλεύρι ολικής 
50 γρ ζάχαρη καρύδας
80 γρ λάδι
60 γρ γάλα 
1κ γλ μπεικιν
1,5κ.γλ λιναρόσπορο
 ή κακάο 

Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε τα υλικά μας και μετά
κάνουμε μπαστουνάκι 1 ώρα στο ψυγείο μετά κόβουμε σε λαδόκολλα Ψήνουμε στους 160 βαθμούς 15 λεπτά για να είναι πιο τραγανά εγώ τα  έψησα  στους 180 βαθμούς  για 30 λεπτά.


Για όσους είναι στην 1η συνεχιζόμενη θα κάνουν την ακόλουθη συνταγή

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΤΗ

Τα έφτιαξα λοιπόν με αλεύρι καρύδας και πιτουρο βρώμης για να μπορείτε να τα απολαύσετε!! Έγιναν σούπερ.. Έκανα αρκετές αλλαγές όμως για να βγουν γιατί άλλο το αλεύρι ολικής και άλλο το αλεύρι καρύδας!!! Σημειώστε λοιπόν.... 

100 γρ πιτουρο βρώμης - 
100 γρ αλεύρι καρύδας - 
80 γρ ζάχαρη καρύδας -
80 γρ λάδι καρύδας 
100 γρ εβαπορέ λάιτ και 100 γρ νερό - 
1 κγλ μπέικιν - 
1,5 κγλ λιναροσπορο τριμμένο -
2 κσ κακάο - 
βανίλια και 7 σταγόνες άρωμα φερερο. 

Όλα μαζί καλό ζύμωμα και επιλέγουμε αν θα τα κάνουμε με το χέρι μας στρογγυλά λεπτά μπισκοτάκια ή ρολό να παγώσει και κόβουμε φετουλες. 
Έψησα 15 λεπτά στους 160

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.