Υλικά:
100γρ βρώμη
100γρ αλεύρι ολικής
50 γρ ζάχαρη καρύδας
80 γρ λάδι
60 γρ γάλα
1κ γλ μπεικιν
1,5κ.γλ λιναρόσπορο
ή κακάο
Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε τα υλικά μας και μετά
κάνουμε μπαστουνάκι 1 ώρα στο ψυγείο μετά κόβουμε σε λαδόκολλα Ψήνουμε στους 160 βαθμούς 15 λεπτά για να είναι πιο τραγανά εγώ τα έψησα στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Για όσους είναι στην 1η συνεχιζόμενη θα κάνουν την ακόλουθη συνταγή
ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΤΗΤα έφτιαξα λοιπόν με αλεύρι καρύδας και πιτουρο βρώμης για να μπορείτε να τα απολαύσετε!! Έγιναν σούπερ.. Έκανα αρκετές αλλαγές όμως για να βγουν γιατί άλλο το αλεύρι ολικής και άλλο το αλεύρι καρύδας!!! Σημειώστε λοιπόν....
100 γρ πιτουρο βρώμης -
100 γρ αλεύρι καρύδας -
80 γρ ζάχαρη καρύδας -
80 γρ λάδι καρύδας
100 γρ εβαπορέ λάιτ και 100 γρ νερό -
1 κγλ μπέικιν -
1,5 κγλ λιναροσπορο τριμμένο -
2 κσ κακάο -
βανίλια και 7 σταγόνες άρωμα φερερο.
Όλα μαζί καλό ζύμωμα και επιλέγουμε αν θα τα κάνουμε με το χέρι μας στρογγυλά λεπτά μπισκοτάκια ή ρολό να παγώσει και κόβουμε φετουλες.
Έψησα 15 λεπτά στους 160
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.