Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΟΥΡΤΑ ΜΠΛΑΚ ΦΟΡΕΣΤ

Υλικά για το κεικ

1 αυγό
1 κ. Σ. Γιαούρτι
1/2 κ. Γ. Μπεικιν
1 κ. Γ. Κεντυ βύσσινο
1 κ. Σ. Μίξ 2
Άρωμα βανίλια
Μια πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Καλό ανακάτεμα σε μια κούπα μεγάλη δημητριακών και στο μικροκυμάτων  για 2 λεπτά στην μέγιστη ταχύτητα!


Για την γέμιση

2 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
1/2 κ.γ. ζάχαρη καρύδας ή 2 σταγόνες υγρή στέβια
1 1/2 κ.σ. Μαρμελάδα βύσινο με στέβια


Για την επικάλυψη
3 κ.σ. γιαούρτι
2 κ.γ. κακάο
3 σταγόνες στέβια υγρή

Χωρίζουμε το κέικ στην μέση και στρώνουμε το άσπρο μείγμα γιαουρτιού και από πάνω την μαρμελάδα.Σκεπάζουμε με το άλλο κομμάτι κέικ και καλύπτομε με το σοκολατένιο μείγμα στολίζουμε με λίγη μαρμελάδα.Απλά τέλειο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.