ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ - ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ - ΝΤΟΜΑΤΑ
Για όλες τις φάσεις ανάλογα με το τυράκι της κάθε φάσης!
Υλικά:
Φιλέτο στήθος κοτόπουλο ανάλογα τα άτομα
Ντοματίνια
μοτσαρέλα σε φέτες στην 2η φάση (Για 1η φάση το τυράκι το δικό μας για 1η συνεχιζόμενη τυρί κρέμα μέχρι 5% λιπαρά)
ελαιόλαδο ελάχιστο
αλάτι -πιπέρι -ρίγανη ή θυμάρι
κεφαλοτύρι τριμμένο( στην 1η φάση δεν θα βαλετε αλλο τυράκι από πάνω μόνο το δικό μας!Για 1η συνεχιζόμενη ζέμυθα με 1% λιπαρά)
Αν θέλετε μπορείτε να βαλετε και φρέσκο βασιλικό
Εκτέλεση:
Από βραδύς έπλυνα και σκούπισα το φιλέτο το χάραξα σε φέτες αλλά οχι μέχρι κάτω και το λάδωσα ελαφρώς το αλατοπιπερώνω και έβαλα και ρίγανη.
Την επόμενη μέρα στα χωρίσματα έβαλα εναλλάξ ντοματίνια μοτσαρέλα και ελάχιστο λάδι στον πάτο του ταψιού έψησα στον φούρνο να ροδίσει ελαφρώς στους 200 βαθμούς με αέρα και μετά έβαλα από πάνω το τριμμένο κεφαλοτύρι έψησα μέχρι να λιώσουν τα τυριά και έτοιμο συνόδευσα με λαχανάκια Βρυξελλών και καρότα βρασμένα και σοταρισμένα με λίγο φρέσκο βούτυρο και αλατοπίπερο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.