Συνταγή Μαρία Κούρτη
Κεκάκια με μερέντα & αυγό για όλες τις φάσεις
ΥΛΙΚΑ
- 5 κ.σ. κακάο
- 5 κ.σ. σκόνη άπαχο γάλα
- 9 κ.σ. εβαπορέ λάιτ
- 1 κ.γλ. ( 50 σταγόνες ) υγρή στέβια σε αναλογία 1:4 ή 1:5
- 2 βανίλιες
- 1 κ.γλ. μπέικιν
- μια τσιμπιά αλάτι
- 2 αυγά
- 1 κ.σ. ταχίνι ( μόνο για την 2η φάση , στην 1η φάση δεν το βάζουμε)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ βάζουμε κακάο , σκόνη γάλα , βανίλιες , αλάτι , στέβια , εβαπορέ και ταχίνι
Χτυπάμε πολύ καλά με το σύρμα ( ή στο μούλτι) και η ΜΕΡΕΝΤΑ ΜΑΣ είναι έτοιμη!!!
Προσθέτουμε μπέικιν και τα 2 αυγά , ανακατεύουμε καλά και μοιράζουμε σε 11 χάρτινες θήκες για μάφινς
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 αέρα για 10 λεπτά ακριβώς
Αφήνουμε να κρυώσουν και απολαμβάνουμε υπέροχα αφράτα κεκάκια χωρίς αλεύρι!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.