1 κ.σ αλατι
1/2 κούπα ξύδι
1 λάχανο ασπρο μικρό
1 λάχανο μωβ
3-4 καρότα τριμμένα
2 πιπεριές πράσινες
3 πιπεριές κόκκινες
1/2 κουπας σέλινο τα φύλλα
1/ματσάκι μαϊντανό
Σκόρδο (προαιρετικα)
Γεμίζουμε την λεκάνη με νερο ίσα να καλύπτονται τα λαχανικά και προσθέτουμε 1 κουταλια σούπας αλάτι και 1/2 κούπα ξύδι
Μπορούμε να τα βάλουμε και σε βάζο...Αν θέλουμε να το κάνουμε τουρσί βάζουμε 1κ.σ.αλατι παραπάνω και τον ψήνουμε ποιο πολύ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.