- 100 ml νερό
- 100 ml χυμό πορτοκάλι
- 100 ml ελαιόλαδο
- Το ξύσμα από το πορτοκάλι
- 1 κ. Γ. Αλάτι
- 1/2κ.γ κουρκουμά
- 1/2 κ. Γ. Πάπρικα
- 1/2 κ. γ. Τζιτζερ
- 1/2 κ. γ. Σκόνη ντομάτας (Αν δεν έχετε μπορείτε να βάλετε πάπρικα καπνιστή)
- Αλεύρι ολικής όσο πάρει
- 1 φλιτζάνι διάφορους ηλιόσπορους
Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και πλάθουμε τα κριτσινια μας στο σχήμα που θέλουμε.
Ψήνουμε στους 170 με αέρα 25'
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.