Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ



ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ 



για 2η φάση γεύμα υδατανθράκων


Μια συνταγή της φίλης Mirelas Bejleri






Υλικά:


  • 240 γρ αλεύρι ντίνκελ
  • 80 γρ.λάδι καρύδας 
  • 40 γρ stevia Σε αναλογία 1 προς 3 
  • 1 αυγό
  • 1 πορτοκάλι χυμό & ξύσμα
  • 1 βανίλια
  • λίγο αλάτι 
  • 2 κουτ.γλ. Μπεικιν πάουντερ
  •  και 2 μεγάλα μήλα




Εκτέλεση:



Χτυπάμε την στέβια με το αυγό και το λάδι.Μετά ρίχνουμε στο μείγμα Αλεύρι ξύσμα μπέικιν βανίλια και αλάτι και ζυμώνουμε σιγά σιγά ρίχνουμε και τον χυμό πορτοκάλι.Γίνεται μια ζύμη μαλακιά.Την βάζουμε στο ψυγείο για 1/2 ώρα να σφίξει,ανοίγουμε σε ένα φύλλο ούτε πολύ χοντρό ούτε πολύ λεπτό.Το κόβουμε σε λωρίδες βάζουμε σε κάθε λωρίδα από λίγο στέβια και κανέλα και από πάνω στρώνουμε τα μήλα που έχουμε κόψει σε πολύ λεπτές φέτες και τα έχουμε μαλακώσει για 5' σε βραστό νερό με 1 κ.σ. στέβια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.