ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ
για 2η φάση γεύμα υδατανθράκων
Μια συνταγή της φίλης Mirelas Bejleri
- 240 γρ αλεύρι ντίνκελ
- 80 γρ.λάδι καρύδας
- 40 γρ stevia Σε αναλογία 1 προς 3
- 1 αυγό
- 1 πορτοκάλι χυμό & ξύσμα
- 1 βανίλια
- λίγο αλάτι
- 2 κουτ.γλ. Μπεικιν πάουντερ
- και 2 μεγάλα μήλα
Χτυπάμε την στέβια με το αυγό και το λάδι.Μετά ρίχνουμε στο μείγμα Αλεύρι ξύσμα μπέικιν βανίλια και αλάτι και ζυμώνουμε σιγά σιγά ρίχνουμε και τον χυμό πορτοκάλι.Γίνεται μια ζύμη μαλακιά.Την βάζουμε στο ψυγείο για 1/2 ώρα να σφίξει,ανοίγουμε σε ένα φύλλο ούτε πολύ χοντρό ούτε πολύ λεπτό.Το κόβουμε σε λωρίδες βάζουμε σε κάθε λωρίδα από λίγο στέβια και κανέλα και από πάνω στρώνουμε τα μήλα που έχουμε κόψει σε πολύ λεπτές φέτες και τα έχουμε μαλακώσει για 5' σε βραστό νερό με 1 κ.σ. στέβια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.