![]() |
Νατάσα Λιμπεροπούλου |
ΓΚΡΑΝΟΛΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ
- 2 φλυτζ. τσαγιού νιφάδες βρώμης
- 1 φλυτζ. τσαγιού νιφάδες φαγόπυρου (αν δεν εχετε δεν πειράζει)
- 1/2 φλυτζ. τσαγιού Αμύγδαλο φιλέ
- 1/2 φλυτζ. τσαγιού. αμύγδαλο ωμό
- 1/4 φλυτζ. κολοκυθόσπορο
- 1/4 φλυτζ. ηλιόσπορο
- 1/4 φλυτζ. κάσιους
- 1/4 φλυτζ. φουντούκια
- 1/4 φλυτζ καρύδα και (τσίπς καρύδας αν εχετε)
-
Νατάσα Λιμπεροπούλου - 1 κ.γ pumpkin spice mix
- 1/2 κ.γ κανέλα
- 1/2 φλυτζ. τσαγιού λάδι καρύδας (λιωμένο)
- 1/4 φλυτζ τσαγιού σιρόπι αγαύης και σφενδάμου (μαζί)
- 1/4 κ.γ βανίλια υγρή
Εκτέλεση
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Σε ένα μπολ βάζω όλα τα στέρεα υλικά και ανακατεύω
Λιώνω το βούτυρο καρύδας σε ένα μπολάκι στο φούρνο μικροκυμάτων και έπειτα προσθέτω σε αυτό το μείγμα αγαύης σφενδάμου. Ανακατεύω καλά και το ρίχνω στο μπολ με τα στέρεα υλικά. Ανακατεύω να πάει παντού.
Στο μεγάλο ρηχό ταψί του φούρνου στρώνω λαδόχαρτο και απλώνω το μείγμα να πάει παντού. Ψήνω για 30 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει ανακατεύοντας το μείγμα κάθε 10 λεπτά περίπου για να μη καεί.
Αν δεν έχετε κάποιο από τα υλικά δεν πειράζει μη βάλετε. Αν δεν θέλετε να βάλετε κάποιο απο τα υλικά πάλι δεν πειράζει. Αν δεν θέλετε να βάλετε λάδι καρύδας θα βάλετε το πολύ 1/4 φλυτ ελαιόλαδο.
Καλή σας απόλαυση!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.